преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Робърт Трухильо се е присъединил към Джеймс Хетфийлд във вокалната кабина

Басистът е записвал беквокали за новия албум на Metallica

Публикувано на 27 Юни 2016
Робърт Трухильо се е присъединил към Джеймс Хетфийлд във вокалната кабина

Наскоро Metallica обявиха, че новият албум вече е във фазата на смесването и може да се очаква съвсем скоро. Met Club публикуваха интервю с басиста Робърт Трухильо, който сподели, че той и Джеймс Хетфийлд за първи път са влезли заедно в кабинката за вокалите, което е било много забавно.

„Вероятно беше най-забавното нещо, което съм правил по време на процес по създаване на албум, дори не бих го нарекъл работа. Просто беше супер забавно да взривяваме тези припеви, Джеймс беше с огромна усмивка на лицето си, както и аз. Това е нещо, което винаги ще помня, защото досега не си спомням да съм го правил. Да, записвали сме нещо тук и там, но това беше първият път, в който бях в кабинката за вокали с него. Беше много яко”.

Трухильо допълни, че „басът е съкрушителен” в новия албум. „Бих казал, че това са най-добрите бас звуци с тази банда, а за мен това вече е плюс. Много съм горд с това, което Грег (продуцентът Грег Фиделман) направи със звука на моите инструменти, горд съм и от начина по който свирих. Забавлявахме се”, каза още Робърт Трухильо.

Наскоро барабанистът Ларс Улрих обяви, че новият албум най-вероятно ще излезе тази есен.

Ключови думи: