преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

Рекорден интерес към SPIRIT of Burgas. Общината превръща основни булеварди в паркинг зони

Публикувано на 29 Юли 2015
Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

Продължават новините за дългоочаквания фестивала Spirit Of Burgas, който се задава със страшна сила. Ето и последната информация, която получихме от организаторите:

„SPIRIT of Burgasнаближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Роби Уилямс, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Goldencircle зоната и ще го качи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целта легло. Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас.

Тази новина достигна до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас: „По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи“, коментират членове на клуба.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените.

В понеделник, на специална пресконференция в Бургас, ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания. В плановете на кмета Димитър Николов и община Бургас влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1200 места.

Припомняме, че БДЖ пуснаха специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички решили да стигнат до Бургас на 7-ми август.

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна.”

Ключови думи: