преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Роби Уилямс и Айда празнуват 5 години от сватбата си в Бургас на 7 август

Рекорден интерес към фестивала в последните дни

Публикувано на 05 Август 2015
Роби Уилямс и Айда празнуват 5 години от сватбата си в Бургас на 7 август

Първият концерт на Роби Уилямс на морския бряг, в рамките на SPIRIT of Burgas, съвпада с 5-ата годишнина от сватбата му с актрисата Айда Филдс. Вече не толкова лошото момче на Англия реши в последния момент да изненада любимата си и я покани да го придружи на българския бряг на 7 август, когато двамата ще отпразнуват своята първа годишнина като мисис и мистър Уилямс. Преди 5 години, на 7 август, двамата си казват „Да“на скромна церемония в имението на  Роби в Бевърли Хилс.

Хотелът, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип, се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на звездата заради пристигането на Айда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010.

Телевизионната актриса и поп звездата са заедно от 2006, като делят общ дом от 2009. През ноември 2009 Роби Уилямс предлага брак на Айда по време на живо интервю по радиото. Сватбата е на 7 август 2010 в дома на Роби Уилямс в Бевърли Хилс, в интимна обстановка, в компанията на тесен кръг близки и приятели. На 18 септември 2012 на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 Октомври 2014 Айда ражда и второто им дете - Шарлтън Валентин. Ексцентричният Роби Уилямс туитва на живо снимки и видео от раждането на сина им, с което създава истински фурор, споделяйки с милионите си фенове един от най-интимните моменти от семейния им живот. 

Роби Уилямс и семейството му ще пристигнат в Бургас ден преди концерта му на плажа, а на 7 август се очаква Роби да излезе на сцената след 22:00 часа, за да изнесе над двучасово шоу на морския бряг. Преди него на главната сцена на SPIRIT of Burgas ще видим  и KWABS (UK), MILOW (BE) и МАСТИЛО (BG). Веднага след Роби купонът ще продължи с Stereo MC’s DJ Set.

Поради големия интерес в последните няколко дни и хилядите продадени билети организаторите призовават зрителите да се насочат към фестивала възможно най-рано, за да се избегнат опашки. Билети за Вратите отварят в 16:30, а първата банда започва да свири точно в 18:00.

Билети в последния момент може да закупите на касите на входа на фестивала, които вече са отворени, както и в цялата мрежа на Eventim в страната.

Ключови думи: