преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ричи Блекмор е отстранен от церемонията по включването в Залата на славата на рокендрола

Решението е на Брус Пейн - мениджър на настоящия състав на Deep Purple

Публикувано на 19 Февруари 2016
Ричи Блекмор е отстранен от церемонията по включването в Залата на славата на рокендрола

Официалната страница на Ричи Блекмор във Фейсбук обяви новината, че легендарният китарист няма да участва в церемонията по включването на Deep Purple в Залата на славата на рокендрола. За това е настоял настоящият продуцент на бандата – Брус Пейн.

„Ричи беше поласкан от предложението за включване в Залата на славата на рокендрола. Той обсъждаше възможността да присъства, докато не получи кореспонденция от президента на Залата на славата на рокендрола, в която се съобщава, че Брус Пейн, мениджър на настоящия състав на групата, е казал „Не“………..!!!!!!!“ Така че, Ричи няма да присъства на церемонията. Той искрено благодари на всички фенове, които са гласували за него за тяхната подкрепа“.

Пълният списък на членовете на Deep Purple, които стават част от Залата на славата включва Ричи Блекмор, Дейвид Ковърдейл, Род Евънс, Иън Гилън, Роджър Глоувър, Глен Хюз, Иън Пейс и покойния Джон Лорд.

Очаква се Ларс Улрих от Metallica да има честта да включи Deep Purple в Залата на славата, като той и Джеймс Хетфийлд настояват за това от години.

Ключови думи: