преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Radiohead изразиха подкрепа към нападнатите фенове в Истанбул

Гневна тълпа нападна парти с прослушване на новия албум на групата

Публикувано на 20 Юни 2016
Radiohead изразиха подкрепа към нападнатите фенове в Истанбул

Гневна тълпа нахлу в музикалния магазин Velvet Indieground в Истанбул в петък, където се провеждаше парти с прослушване на новия албум на Radiohead. За щастие няма сериозно пострадали, въпреки че нападателите са разбили бутилки в главите на присъстващите, изпочупили са мебели и са изгонили феновете на групата навън. Различни медии твърдят, че гневът на тълпата е предизвикан от това, че в музикалния магазин се е консумирал алкохол по време на свещения месец Рамазан.

Radiohead пуснаха лайв стрийм на „A Moon Shaped Pool“ в продължение на цял ден в петък. Събитието в Истанбул обаче беше окървавено.

Radiohead изразиха подкрепа към своите фенове с изявления във Фейсбук: „Нашите сърца са с тези, които бяха атакувани във Velvet IndieGround в Истанбул. Надяваме се, че някой ден ще сме способни да погледнем назад към такива прояви на насилие като към нещо от далечното минало. Към момента можем само да предложим на нашите фенове в Истанбул нашата любов и подкрепа“.

Феновете на Radiohead от целия свят изпращат добрите си пожелания и подкрепа към пострадалите във фейсбук страницата на събитието във Velvet Indieground.

Ключови думи: