преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Първите шест соло албума на Джордж Харисън ще бъдат преиздадени. Те ще включват и неиздаван досега материал

Бокс сетът излиза на 23 септември

Публикувано на 03 Септември 2014
Първите шест соло албума на Джордж Харисън ще бъдат преиздадени. Те ще включват и неиздаван досега материал

През 1968 година, две години преди официалното разпадане на The Beatles, Джордж Харисън става първият член на бандата, който стартира соло кариера. Последвалата дискография през следващите над 30 години се превръща в истинско богатство, в което се съчетават уникално музикално любопитство и безпогрешно чувство за духовно пътешествие.

 

Някои от албумите на Харисън отдавна са изчерпани, но това скоро ще се промени. Първите шест соло албума на великия музикант ще бъдат преиздадени в огромен нов бокс сет.

Той ще се появи на 23 септември и ще носи името „George Harrison: The Apple Years 1968-1975“.

Ще съдържа осем диска, които са ремастерирани от звукови инженери – носители на Грами – като Паул Хикс, Гавин Лурсен и Рубен Коен.

Изданието ще включва различни видео и аудиоматериали, които не са били издавани досега, както и книга с непубликувани снимки (с предговор от сина на Джордж Харисън - Дани).

 

Шестте албума в „The Apple Years“ са „Wonderwall Music“ (1968), „Electronic Sound“ (1969), „All Things Must Pass“ (1970), „Living In The Material World“ (1973), „Dark Horse“ (1974) и „Extra Texture“ (1974).

Ключови думи: