преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Пуснаха билетите за Soulfly!

   Билетите за дългоочаквания концерт на Soulfly в София са вече в продажба.

Публикувано на 11 Февруари 2009
Пуснаха билетите за Soulfly!
   Билетите за дългоочаквания концерт на Soulfly в София са вече в продажба. Те могат да бъдат закупени единствено в дистрибуторската мрежа на Ticketstream.bg, както и на място в клуб "Строежа". Първите 500 билета ще бъдат на цена от 30 лв., а останалите - 35 лв. На място и в деня на събитието пропуските ще струват 40 лв.

    Концертът на Макс Кавалера и компания ще се състои на 15-ти Март 2009-та в столичната зала Универсиада! Началният час е посочен за 19:00, а в близките дни ще бъде обявен допълнителен съпорт от български и чужди групи.

   Гостуването на Soulfly у нас този път е по покана на "Строежа" и е част от актуалния "Conquer" тур по случай новия албум на групата. Естествено, няма да липсват и добре познатите парчета от вече обширната дискография на бандата, както и неизменното изпълнение на част от репертоара на Sepultura.

Освен всичко това, както вече е ясно, заедно със Soulfly пътува и групата на Ричи Кавалера - Incite, което добавя още една доза тежест в събитията в неделния ден на 15-ти Март.

Предстоящият лайв на Soulfly ще бъде четвъртото посещение на групата у нас, след традиционно силните концерти през 2003, 2004 и 2006 г. През 2008-ма братята Кавалера концентрираха усилия в създаването на проекта Cavalera Conspiracy. Тогава те пропуснаха България като дестинация, но едно е ясно - след 3 годишна пауза Макс Кавалера и Soulfly съвсем скоро ще бъдат отново тук!

Ключови думи: