преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Пуснаха билетите за Cherry Poppin' Daddies.

   Билетите за съвместния концерт на Cherry Poppin' Daddies, КГБ и Шкода, вече са в продажба в дистрибуторската мрежа на Ticketstream.

Публикувано на 11 Ноември 2008
Пуснаха билетите за Cherry Poppin' Daddies.
   Билетите за съвместния концерт на Cherry Poppin' Daddies, КГБ и Шкода, вече са в продажба в дистрибуторската мрежа на Ticketstream.bg. Пуснати са общо 1000 билета, като първите 200 от тях са на цена от 20 лв., следващите ще бъдат по 25 лв., а в деня на концерта, както и на място в Blue Box - 30 лв.

    Американските суинг-титани ще посетят София на 13-ти Декември, Събота, като част от тазгодишното си европейско турне. Cherry Poppin' Daddies са смятани за отговорни за възраждането на суинга през средата на 90-те, а албумите им са няколко пъти платинени. Това е първото посещене на бандата в България.

   Към Cherry Poppin' Daddies, с едновременно и изненадващо за българската сцена реформиране, се присъединяват две култови родни формации - КГБ и Шкода. Така, по покана на Строежа и Джак Даниелс, трите групи се събират в един специален лайв! Мястото е новата и удобна концертна зала - Blue Box, която се намира на Бул. Мария Луиза 106, бившето кино "Освобождение". Вратите отварят в 20:00 ч.

    След края на самия конецерт е предвидено тематично афтърпарти, което ще се осъществи в клуб Строежа!
Ключови думи: