преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Puscifer представиха заглавното парче от албума „Money Shot“

Третият студиен албум на групата на Мейнърд Джеймс Кийнън идва на 30 октомври

Публикувано на 15 Септември 2015
Puscifer представиха заглавното парче от албума „Money Shot“

Puscifer издават третия си студиен албум „Money Shot“ на 30 октомври, а групата вече пусна за прослушване и заглавното парче. Можете да чуете „Money Shot“ на сайта на Rolling Stone.

Мейнърд Джеймс Кийнън сподели, че в първия албум на проекта „имаше повече шизофрения“.

„Бяхме по хотелските стаи, всеки ден записвахме в различно студио по пътя, но най-трудната част беше – „Окей, имаш още две други банди, как това трето нещо да не звучи като другите?“. С втория запис – „Conditions of My Parole“ – почувствах, че се установихме, намерихме си мястото. А сега – с „Money Shot“ – става въпрос за мен на това място...ако това има смисъл.“

Относно предстоящото турне с Puscifer, фронтменът на Tool сподели, че с групата „осъзнават, че дигиталната епоха дава безкрайни възможности...до голяма степен сме изградили аудитория, която е отворена към всяко нещо, което й представим. Те са – „Това беше страхотно!“, дори ние да правим нещо като кавъри на AC/DC през цялото време“.

Колкото до вечния въпрос за новия албум на Tool, коментарът на Кийнън беше – „Аз пиша текстове и мелодии към музиката. Ако нямам музика, не мога да го правя“.

Ключови думи: