преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Puscifer обявиха новия албум „Money Shot” и разкриха видеоклип към „Grand Canyon”

Дискът излиза на 30 октомври

Публикувано на 29 Юли 2015
Puscifer обявиха новия албум „Money Shot” и разкриха видеоклип към „Grand Canyon”

Puscifer обявиха новия албум „Money Shot”, който излиза на 30 октомври. Той ще се състои от десет песни, а вече можем да чуем първата от тях – „Grand Canyon”. Видеоклипът към парчето е изключително красив, заснет от Гавин Фишър и Один Уадлейт, режисиран от Адам Ротлейн! Можете да видите епичното видео по-долу.

„Money Shot” е третият албум на Puscifer. Проектът на Мейнърд Джеймс Кийнън от Tool му дава възможност за изключителна творческа изява. Той заяви пред „Rolling Stone”: „Крайно удовлетворяващо е да станеш свидетел на това, как обикновени разговори и идеи се превръщат в напълно завършени звукови пейзажи. Да имам тези истории, които се разпростират над и отвъд първоначалните идеи, карат намръщеното ми сърце да набъбва три пъти размера си”.

Клипът към „Grand Canyon” е сниман в американския югозапад и съдържа зашеметяващи пейзажи, а партньор на Кийнън във вокалната част е Карина Раунд. В албума се включват още гост музиканти, а сред тях са Мат Мичъл, Тим Алекзандър, Джон Теодор и други.

Ключови думи: