преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Промо билетите за Sodom и Grave Digger са на свършване.

      Почти изчерпани са първите 500 билета за шоуто на машините Sodom и Grave Digger в зала Христо Ботев  на 7 февруари 2009 г.

Публикувано на 12 Декември 2008
Промо билетите за Sodom и Grave Digger са на свършване.
      Почти изчерпани са първите 500 билета за шоуто на машините Sodom и Grave Digger в зала Христо Ботев  на 7 февруари 2009 г., съобщиха от АРТ БГ. След като билетите от 30лв. свършат, цената за шоуто на световноизвестните банди се вдига на 35 лв, а в деня на събитието - на 40 лв.  

     Специалното участие на Sodom, които разцепиха мрака на столичния стадион "Академик" в зората на демокрацията у нас, ще превърне концерта в едно от най-запомнящите се събития за българската музикална сцена в началото на силната концертна 2009 г.  

     Grave Digger пък идват за първи път у нас, в рамките на турнето в подкрепа на новия им албум  ,,Ballads Of A Hangman".  

     Организаторите са подготвили множество брутални изненади за феновете на Sodom и Grave Digger, между които атрактивно дарк шоу в деня на концерта. Повече подробности ще бъдат разкрити съвсем скоро.

     Билети за шоуто могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, онлайн на адрес Eventim.bg, от О.Ч.З., S.M.F. Music Hunter, Photosynthesis, магазини Германос, супермаркети Пикадили, вестникарска група България, М Свят, Orange Center, USIT Colors и всички партньори на Eventim в цялата страна. 
Ключови думи: