преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Промени около концерта на Decapitated в София

Събитието ще се състои на дванайсети ноември в клуб Mixtape 5

Публикувано на 16 Юли 2018
Промени около концерта на Decapitated в София

Концертът на Decapitated, Hatesphere  и Thy Disease ще се състои на дванайсети ноември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5 – т.е. ден преди първоначално обявената дата. Промяната се налага заради появили се логистични промени, излагащи концерта на риск от провал.   
В събитието ще вземат участие софийската група GRIMAZE и руснаците DEHYDRATED.

GRIMAZE са death/groove metal група, създадена в София през 2013 година. За краткото си съществуване имат над 250 концерта не само у нас, а и в Сърбия, Румъния, Австрия, Германия, Хърватия, Босна, Македония и Унгария. През 2016 групата издаде EP с 6 песни, а тази есен се очаква и дългосвирещият дебют „Planet Grimaze“.

DEHYDRATED идват от Томск, Сибир и са група с деветгодишна история. Имат зад гърба си „тонове“ концерти и фестивални участия в Русия, бившите руски републики, Европа, ОАЕ и Индия. Музиката им е смес от занаятчийска бруталност и яростта на Death Metal забъркана с мелодията и сложността на експерименталния прогресив. Черешката на тортата са екстремнитe женски вокали на Ира.

Дискографията им включва 3 дългосвирещи албума и 3 мини албума.

Ако вече имате билет и датата не ви е удобна, можете да върнете билетите си на мястото на закупуването им не по-късно от 17 август 2018 година.
Закупилите билети онлайн, могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:
 - С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Евентим БГ или да ги върнете лично, а до 7 работни дни сумата ще бъде възстановена по кредитната карта, с която сте ги закупили. 
- С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Евентим БГ (ул. "6-ти септември" 58), където сумата ще ви бъде възстановена в брой.

Всички останали собственици на билетите могат да ги използват за новата дата без допълнителна такса или презаверка!

В мрежата са налични 10 билета на цена от 30 лева. След тяхното изчерпване и до деня на концерта цената ще е 35 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Ключови думи: