преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Прогресивна електронна вечер в Строежа

   На 2-ри ноември, понеделник, феновете на алтернативната електронна музика ще могат да начешат крастата в столичния клуб Строежа.

Публикувано на 22 Октомври 2009
Прогресивна електронна вечер в Строежа
   На 2-ри ноември, понеделник, феновете на алтернативната електронна музика ще могат да начешат крастата в столичния клуб Строежа. Събитието, организирано от MIRIZMA.ORG, предлага на любителите свеж букет от грайм, дъбстеп, дръмстеп, джънгъл и дъб музика, селектиран от родни таланти. Клуб Строежа се намира в Студентски град, до входа на бл.23. Mузикалните забавления ще продължат от 21.00ч. до 04.00ч. и ще са безплатни за всички зарибени меломани. 

   За доброто настроение на публиката ще се погрижат Бalkansky, Jamez Bongg и EXo. Иван Шопов, познат като CooH и Бalkansky, ще разкрие атрактивни музикални хоризонти и ще разтресе земята със звън от родопски чанове. Новият авторски проект на артиста вече се разпространява и в България. Албумът можете да закупите в музикалните магазини в страната или в Интернет на адрес www.balkansky.bg Jamez Bongg ще поднесе свежа ъндърграунд селекция, внос от Англия. EXo ще ви замае с ейсид трип вибрации изкопани от най-дълбоките музикални дебри. Намирисва на прогресивно приключение в приятна барова обстановка. Какъв по-добър начин да започнете седмицата?

   MIRIZMA.ORG работят на пълни обороти и от сега ви подготвят за следващия си евент. На 18-ти декември в столичния Партицентър 4КМ ще се състои поредната електронна масовка с участието на белгийския дъбстеп ди джей и водещ от SUB FM - BunZer0 и грайм легендите от Англия - Foreign Beggars. Редом с гостите своите музикални интерпретации ще представят и дузина доказани таланти от родната музикална сцена.   

   Повече информация на www.STROEJA.com и www.MIRIZMA.org
Ключови думи: