преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Програма за безплатно обучение дава шанс на 40 деца

Академия Юнити отпуска стипендии за целогодишно обучение за втора поредна година

Публикувано на 15 Септември 2014
Програма за безплатно обучение дава шанс на 40 деца

Вече за втора поредна година Академия Юнити отпускат стипендии за целогодишно обучение на социално слаби деца и деца в неравностойно положение - плод на проекта под надслов "Талантът обича всяко дете".

 

Докато миналата година децата бяха девет, тази година Академия Юнити ще предложи БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ НА БЛИЗО 40 малчугани. Стартът на целогодишните курсове ще бъде поставен на 01.10.2014 и ще продължи до 31.05.2015.

 

"Обръщаме се към всеки един от вас с призива "ПРЕДАЙ НАТАТЪК". Нека този призив достигне до всяко дете, което има желание да се развива, но не може, поради финансови затруднения в семейството. Ние сме готови да подадем ръка на тези деца, да им дадем равен шанс и нова възможност, защото вярваме, че всеки има право на това", призовават от Facebook страницата си Академия Юнити. Едно обръщение, отправено към всички нас. Обръщение, вдъхващо вяра и надежда на всички семейства, които поради финансови затруднения нямат възможност да инвестират в таланта и бъдещото развитие на своите деца, а искат да го направят.

 

Срокът за подаване на документите е 24 септември 2014 г. За по-подбробна информация на графика и условията за кандидатстване, вижте тук >>

Ключови думи: