преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Предстоящият концерт на Nightwish е най-продаваното шоу у нас за изминалата седмица

Остават около 1 500 билета за седящите сектори

Публикувано на 20 Май 2016
Предстоящият концерт на Nightwish е най-продаваното шоу у нас за изминалата седмица

Новината за първото гостуване у нас на легендите Nightwish се разпространи светкавично сред феновете на групата! И не само. Според билетната компания вече се оформят големи групи от Румъния, Сърбия и Гърция, тъй като това е единствената обявена дата в региона. Промо билетите бяха изкупени за по-малко от час още в понеделник, но това не спря търсенето и повечето сектори около сцената са вече изкупени. В секторите предлагащи седящи места има останали още около 1 500 билета.

Nightwish обявиха, че след това турне ще си вземат пълна почивка от поне година и половина, което означава че това е един от последните шансове да видим групата на живо в близкото бъдеще.

У нас групата ще пристигне в пълен състав и с новата си вокалистка Флоор Янсен, която е позната на феновете от групите After Forever и ReVamp.

“Бях на сватбата на сестра ми, когато получих обаждане и предложение от Nightwish да заместя временно Anette за американското турне през 2012-та. Приех веднага, но малко преди да изляза на сцена вътрешния ми глас ме дърпаше - ‘Какво по дяволите си мислиш, че правиш?! Ти не знаеш тези песни, не си готова! Виж всички тези хора с телефон в ръка. После всичко това ще е в YouTube…“. Всичко обаче минава по план и на 9-ти декември Флоор Янсен е обявена за новата вокалистка на Nightwish.

Билетите за концерта в зала Арена Армеец са на цени от 69 до 99 лева.  

Ключови думи: