преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Представяне на Subaru на Автомобилен салон София 2015

Пресконференцията на Subaru ще се състои на 16 октомври от 17,00 ч на щанда на марката в палата 2

Публикувано на 13 Октомври 2015
Представяне на Subaru на Автомобилен салон София 2015

Subaru Италия С.п.А., официалният дистрибутор на Subaru в България, обяви днес, че на Автомобилен салон София 2015 ще се състои премиерата за България на новия модел Levorg.

Ще бъдат представени също и водещите модели на марката: новият Outback, Forester и Subaru XV.

Subaru Италия С.п.А., с централен офис в Милано, Италия, е изключителният официален дистрибутор за Италия, Австрия, Словакия, Словения, Хърватия, Гърция и България на автомобилите произвеждани от Fuji Heavy Industries Ltd. (Япония) и разпространявани с марката Subaru. Субару Италия е един от основните и най-успешни представители на Subaru в Европа и тази година празнува 30 години присъствие на пазара.

Subaru Италия извършва дейност в България от септември 2014г. с официалния си дилър Subaru Моторс София и има за цел да развива продажбите и дилърската си мрежа и да подобрява удовлетвореността на клиентите на Subaru в страната.

Новият Levorg

Новият автомобил тип спортно комби Levorg е олицетворение на дългогодишните постижения на Subaru и е символ на най-новите технологии на марката. Едновременно с представянето на европейските пазари, моделът ще бъде изложен за първи път в България на Автомобилен салон София 2015.

Името на автомобила обобщава основните елементи от неговата философия: LE от Legacy, VO от Revolution, RG от Touring - иновативен, динамичен и функционален комби автомобил.

Размерите на автомобила напълно отговарят на неговото призвание: дължина от 4,69 метра, багажник с обем от 522 литра и богато вътрешно пространство.

Levorg се предлага с новия бензинов боксер двигател 1,6l DIT с директно впръскване на горивото и турбо компресор, развиващ мощност от 170 к.с. и въртящ момент от 250 Nm, работещ в синхрон с вариаторната трансмисия Lineartronic и задвижването на всички колела Symmetrical AWD.

Subaru Levorg ще се предлага в България с две нива на оборудване: Free и Sport Style. Версията Sport Style включва в допълнение на базовата версия Free следните екстри: LED светлини, 18” алуминиеви джанти, стъклен люк, отопляеми предни седалки, достъп без ключ, камера за заден ход и нови системи за безопасност: Subaru Rear Vehicle Detection – система за следене на мъртва зона и страничния трафик и High Beam Assistant – асистент за дълги светлини.

Нов Outback

От първото си представяне, Outback е водещият кросоувър модел на Subaru, символ на марката, съчетаващ пътен комфорт на лек автомобил с възможности на SUV. Сега Outback е още по-изискан и усъвършенстван, благодарение и на технологията за подпомагане на водача EyeSight и най-високата оценка от 5 звезди на теста на Euro NCAP.

Forester

Автентичният SUV модел с изключителни възможности вече се предлага с двигател Subaru Boxer Diesel съчетан с вариаторна трансмисия Lineartronic. Lineartronic не само предлага плавно и икономично задвижване, а също подчертава спортния характер на двигателя Subaru Boxer Diesel.

На изложението ще бъде представен и Forester с 2.0i бензинов двигател.

Subaru XV

Замисълът на този кросоувър SUV автомобил е “Градското Приключение”. Subaru XV съчетава удоволствие от шофирането и горивна ефективност със смел и стилен дизайн.

Посетителите на изложението ще могат да изпитат изключителните динамични качества на Subaru, предлагани от съчетанието на Symmetrical AWD, двигател Boxer и вариаторна трансмисия Lineartronic в обособената тестдрайв зона.

Ключови думи: