преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Празнуваме 30 години от издаването на „Master of Puppets” с Hammerhead BG

Легендарният албум на Metallica ще бъде изпълнен от край до край в Joy Station на 25 март

Публикувано на 08 Март 2016
Празнуваме 30 години от издаването на „Master of Puppets” с Hammerhead BG

Трибют групата Hammerhead BG и феновете на Metallica ще отбележат 30-годишнината издаването на най-велкия метъл албум „Master of Puppets” на 25 март в Joy Station.

„Сякаш вчера беше осемдесет и шеста... нямаше ес-класи, нямаше милионери политици, нямаше чалга, имаше малко повече морал, а ние тайничко промушвахме ухо изпод завесата на комунизма и презаписвахме всяка лента прескочила стената. Кой ли е очаквал, че на 03.03.1986 г, манифестирайки по случай националния празник на родината, подсъзнателно ще набиваме крак не по монолита на властта, а в чест на новородената корона на тежкия рок...”, пишат момчетата от Hammerhead BG.

Те обещават страхотно шоу, като ще изпълнят изцяло „Master of Puppets” така, както е записан от великите Metallica -

„„Master of Puppets”... апогеят на Хеви Метъла, едновременно суров и рафиниран, дълбок и пристрастяващ, вечен и неповторим. Сложила печата си върху няколко поколения, аурата на тази епична творба ни разтърсва и до днес – 30 години по-късно агресията и жаждата на четирите конника е пример за вдъхновение, подражание и преклонение на милиони...

... ЩАСТЛИВИ СМЕ, ЧЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ТЯХ...

На 25.03.2016 в столичния клуб Joy Station ще бъде отбелязана 30 годишнината от издаването на най-великия метал албум и 8-ия рожден ден на HARVESTER OF SOFIA – българския фен клуб на METALLICA.

Споделете емоцията заедно с Hammerhead BG от живото изпълнението на всички песни, така както са били записани от великите Metallica през 1986 година.

Билети от Ticket Pro, Eventim, касите на Фантастико и в деня на събитието”.

30 години „Master of Puppets” с Hammerhead BG! В Joy Station на 25 март!

Ключови думи: