преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Powerwolf се присъединяват към Sofia Metal Fest 2016

Вълците най-после и у нас!

Публикувано на 22 Декември 2015
Powerwolf се присъединяват към Sofia Metal Fest 2016

Powerwolf са една млада и силна група, която е сред най-очакваните от феновете в нашия регион. Те ще са втората основна група на 10 април заедно с голямата четворка на европейския траш метъл: Kreator.

Powerwolf постигат много добри успехи през последните години. С албума „Blood Of The Saints” (2011) те престояха 3 седмици в класацията за германски албуми, като дори достигнаха да номер 23! Германският Metal Hammer избра групата за „ascenders of the year”, а албумът за „Power Metal album of the year”.

С  албума „Preachers Of The Night”(2013) Powerwolf постигнаха това, до което друга метъл група не е достигала до тогава:  Вълците достигнаха до първа позиция в класацията за германски албуми! Това лято беше издаден шестият им албум „Blessed & Possessed” и без съмнение е, че бандата ще продължи с успехите!

Музикалният стил, съдържателната и визуална концепция е това, което прави Powerwolf наистина уникални на сцена. Включването на каламбури в текстовете, пищното и богато оборудвано шоу с множество сценични елементи и мрачен вид на всички от групата ги превърна в една от най-търсените и желани лайв банди.

Powerwolf впечатляват не само докато ги слушате, но и на сцената, там където са истински майстори на забавлението. Те не разчитат само на фантастичните си песни, а  владеят и празнуват с феновете си метъл партито, игриво включващо религиозни и духовни елементи. Светлинното им шоу и декорацията в сакрални дизайни ни въвеждат пък в правилната тържествена атмосфера. Със сигурност на никой от последователите на бандата няма да бъде позволено да си проправи път към дома, без да бъде осветен от фронтмен-свещеника Attila. Powerwolf комбинират всички елементи на едно вълнуващо събитие, което ще ви накара да настръхнете, нещото което спечели на групата репутацията на  една от най-добрите концертни групи. На живо от сцената, вълкът ще привлече всички на негова страна!

Освен с потвърдено хедлайнерско турне в Европа и Русия, групата ще свири и на най-големите европейски фестивали като Wacken Open Air, Summer Breeze, Graspop, Masters of Rock, Bloodstock, Hellfest.

Powerwolf ще се представят с пълнокръвно 90-минутно шоу!

Sofia Metal Fest – Kreator, Powerwolf и Paradise Lost на една сцена! Бъдете там!

Билетите се  продават в мрежата на Eventim в цялата страна, както и в Сърбия и Румъния.

До 31 март цената на билетите ще е 120 лева. От 1 април до 10 април билетите ще струват 140 лева. Билетът за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена  от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли оттук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Събитието ще се състои на 9 и 10 Април 2016 в столичната зала Универсиада и е от типа фестивал на закрито (indoor fest). Предстои оповестяването на останалите участници и допълнителна информация.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Ключови думи: