преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Последни новини за концерта на Parkway Drive

Концертът на Parkway Drive, Stick To Your Guns и Darkest Hour ще се състои този петък, 21 април в столичната зала Универсиада.

Публикувано на 20 Април 2017
Последни новини за концерта на Parkway Drive

Концертът на Parkway Drive, Stick To Your Guns и Darkest Hour ще се състои този петък, 21 април, в столичната зала „Универсиада". Както знаете, той бе обявен за открития клуб „Маймунарника", но лошите климатични условия принудиха организаторите да го преместят. След като бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през изминалото лято, турнето на PARKWAY DRIVE минава и през България. То е част от световната обиколка по представянето на последния успешния албум на австралийците „IRE". Световната специализирана преса определя PARKWAY DRIVE, като една от бандите с най-динамично шоу в момента, и което всеки рок фен трябва да види задължително.

За удобство на всички желаещи да присъстват, концертът ще е достъпен за всички възрасти (All Ages). Не пропускайте три от най-динамичните банди на живо в един от най-мощните концерти правени някога у нас!

Програмата на вечерта по часове е следната:

17:30 часа – Отварят вратите на залата
18:40 часа – Darkest Hour
19:30 часа – Stick To Your Guns
20:45 часа – Parkway Drive

От BGTSC коментират: „Поради лошите климатични условия и завишен интерес се налага да удължим времето на събитието, като отворим вратите по-рано от обявеното. Това по никакъв начин няма да повлияе върху продължителността и представянето на предварително планираната с групите концертна програма.“.

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

 

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.
Ако ползвате електронен билет и имате няколко копия ние ще допуснем първото представено.

Закупените билети за същата дата в клуб „Маймунарника“ ще важат без презаверка.

Непълнолетни и деца, придружители:
Деца навършили 7 годишна възраст и по-малки влизат без билет, но задължително с придружител! Придружаващото лице трябва да притежава редовен билет.

Акредитираните лица не могат да бъдат придружители!

Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- напитки;
- видео камери и фотоапарати със сменяем обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;


Снимки, видео и аудио записи:
Забранява се използването на фотоапарати, видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и от професионалните фотографи!

Филмирането и аудиозаписа на събитието е забранено и подсъдно!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е строго забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО освен в обособената за това зона! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

 

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. 
Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на събитието. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!


Часове и места за влизане, изходи:
Входа за фенове и гости с покани ще работи от 17:30 до 22:00 часа и се намира на западната страна на залата.

Входа за журналисти и специални гости е от южната страна на сградата с лице към булевард „Шипченски проход“ и ще работи от 17:30 до 19:30 часа.

Напускането на събитието при всички случаи е окончателно!

Залата разполага с достатъно евакуационни изходи, но само два външни и шест вътрешни входа за фенове и гости на събитието. Всички изходи са обозначени съгласно приложението им.

 Залата разполага с достатъчно амфитеатрално разположени седящи места достъпни от пет входа, както и терен за правостоящи достъпен от входовете на приземния етаж.

Не пропускайте най-динамичното шоу на три от най-силните групи в своя стил!

Билети за шоуто се продават ТУК и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на кул турата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В деня на шоуто до входа за фенове ще има разположена каса с работно време от 17:00 до 22:00 часа.

Препоръчваме навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

 

Ключови думи: