преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Последни новини за акустичното шоу на Гъс Джи и Матс Левен утре

Събитието е в столичния бар Rock IT

Публикувано на 24 Септември 2014
Последни новини за акустичното шоу на Гъс Джи и Матс Левен утре

Акустичното шоу на огнения Гъс Джи (Ozzy Osbourne, FIREWIND) и Матс Левен (CANDLEMASS) ще се проведе утре вечерта в столичния бар Rock IT. Събитието на 25 септември, четвъртък е част от регионалното мини-турне на прочутите музиканти.

 

Списъкът с изпълненията ще включва популярни рок класики, в това число творби от соловата кариера на Гъс Джи, както и от творчеството на FIREWIND.

 

Матс Левен ни е познат не само като вокал на CANDELEMASS и YNGWIE MALMSTEEN, а и от  работата си с групи като APOCALYPTICA, THERION, Krux и много други.

 

Ето и кратките правила за провеждането на мероприятието:

 

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки

- видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)

- аудио записващи устройства

- оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, и т.н.

- стъклени бутилки

- преносимо лазерно оборудване

 

Животни няма да се допускат в заведението!

 

Снимки и видео:

Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концертът може да бъде заснет! С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

 

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

 

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

 

Този четвъртък, 25 септември, вратите на бара ще отворят за посетители на шоуто в 20.00 часа. Точно в 21:00 часа Гъс Джи и Матс Левен ще започнат своя рецитал от сцената на столичния RockIT, като се очаква шоуто им да продължи около 90 минути!

 

Билетите са само 180 и са в продажба www.bgtsc.eu  и мрежата на EVENTIM в цялата страна.

В момента те са на цена от 32.50 лева, а при налични в деня на събитието - и на място в клуба - ще са 40 лева.

Ключови думи: