преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Последни детайли за концерта на GRAVE DIGGER и ЕРИДАН!

Събитието е тази неделя в Mixtape 5

Публикувано на 19 Септември 2014
Последни детайли за концерта на GRAVE DIGGER и ЕРИДАН!

Броени дни остават до концерта на GRAVE DIGGER и ЕРИДАН, който е тази неделя (21 септември). GRAVE DIGGER гостуват за втори път в България, а домакин на събитието е столичният клуб Mixtape 5. Специален гост е българската банда ERIDAN.

 

И двете групи са в страхотна форма, а интересен е паралелът, който всеки би направил, знаейки че двете групи засягат в творчеството си много общи теми, интерпретирани и пречупени през различни призми и представени по различен начин.

 

GRAVE DIGGER са с 34 годишна история и се намират в Топ 10 на германските групи. Песни като „Rebellion”, „Heavy Metal Breakdown”, „The Last Supper”, „Metal Will Never Die”, „Highland Farewell”, „Excalibur”, „Hammer Of The Scots”, „Valhalla”, „Liberty or Death” са сред малкото хитове, които ще чуем на живо и превърнали ги в емблема на световната хеви метъл сцена. Новата им класика „Return Of The Reaper" излезе тази година - през месец юли - и получи най-високи оценки във всички европейски страни. Това е динамичен, мощен, семпъл и уникален 100% хеви метъл албум - запазената марка на групата!

Българската група ERIDAN издаде един от най-силните български хеви метъл албуми, а „Пътят към Прозрението", „Непознат” и „Вечен живот" се превърнаха в радио хитове...прераждането на класиката „Гладиатор” (на култовите Импулс) също намери много нови фенове.

 

Музикантите ще останат  няколко часа след шоуто в зоната на клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете посетили концерта, като при възможност няма да откажат и снимка.

 

GRAVE DIGGER са изключително взискателни към озвучаване, осветление и видео заснемането на мероприятието! Запазената марка на групата са специфичния вокал, тежките китари и „многогласовите” ударни, изискващи специален подход при организацията на сцената.

 

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки

- видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)

- аудио записващи устройства

- оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, и т.н.

- стъклени бутилки

- преносимо лазерно оборудване

 

Животни няма да се допускат в зоната на концерта!

 

Снимки и видео:

Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концертът ще бъде заснет! С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

 

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете  и не замърсявайте.

 

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

 

Тази неделя, 21 септември, вратите на клуба ще отворят в 19.30 часа. В 20.00 часа на сцената ще излязат ЕРИДАН, за да представят най-доброто от творчеството си. Точно в 21:00 часа GRAVE DIGGER ще започнат своя рецитал от сцената на столичния Mixtape5, като шоуто им се очаква да е минимум 100 минути!

 

Според новата политика на BGTSC, по време на събитието ще се предлагат билети на специални цени от 25 лв. за акустичното шоу на Gus G. и Mats Leven на 25 септември, както и за концерта на BLIND GUARDIAN на 16 май 2015 година – те ще са на цена от 32 лв.

 

В момента билетите за концерта на цена от 35 леваса в продажба на http://bgtsc.eu/grave-digger/ и мрежата на EVENTIM в цялата страна.

 

При налични билети в деня на концерта, както и на входа на клуба, цената ще е 40 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билети и спазването на правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!

Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

Ключови думи: