преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Последни детайли преди концерта на Джо Сатриани за деветия рожден ден на Z-Rock

Той заяви пред Елена Розберг – „Очаквам с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде като завръщане у дома”

Публикувано на 08 Октомври 2015
Последни детайли преди концерта на Джо Сатриани за деветия рожден ден на Z-Rock

Остават дни до концерта на рок легендата Джо Сатриани у нас за деветия рожден ден на Z-Rock. Станаха ясни и последните детайли около шоуто на 11 октомври в зала 1 на НДК.

„Професор Сач“ в момента има дати в Италия, а в София ще пристигне след шоуто си в Будапеща. Изявата у нас, организирана от Loud Concerts, е част от The Shockwave Tour.

Преди Джо Сатриани, на сцената в София ще забие многообещаващият китарист Дан Патлански, чиито последен албум от края на миналата година „Dear Silence Thieves” бе обявен за номер 1 Блус Рок албум в света от престижното издание „Blues Rock Review”, САЩ. През февруари 2014 година Дан откри шоуто на Брус Спрингстийн в Йоханесбург пред 64 000 души публика. Дан Патлански ще посети 10 страни като специален гост на 25 от концертите на Джо Сатриани.

Билетите за концерта на Джо Сатриани по повод 9-ия рожден ден на Z-Rock са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазините Office 1 Superstore, OMV, Picadilly и са на цени от 55 лева до 115 лева, в зависимост от местоположението в залата.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или от тук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Джо Сатриани.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

В единственото телефонно интервю за България, с Елена Розберг от Z-Rock, Сатриани сподели за своето алтер его на сцената, което го провокира да използва екстремни сценични ефекти като свиренето със зъби, за да забавлява публиката. Това е провокирало и създаването на хумористичния образ Shockwave Supernova, около който е изграден новият му албум.

Той очаква с нетърпение концерта в София, защото това ще бъде като завръщане у дома, заради сърдечната българска публика.

Всички, които носят музиката в живота си – учители, лекари, майки, бащи и деца – са сред учениците на Сатриани. Той се гордее с тях така, както се гордее с най-известните си ученици - Кърк Хамет, Стив Вай, Алекс Сколник, Чарли Хънтър и останалите успешни музиканти, с които е работил.

Цялото интервю с Джо Сатриани можете да чуете по Z-Rock в петък, 9 октомври, от 13.30 часа.

Ключови думи: