преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Порой от награди на TRUCK EXPO 2017

Хиляди литри гориво, масла, резервни части и аксесоари в томбола за посетителите на най-мащабното изложение за тежкотоварни автомобили у нас

Публикувано на 23 Май 2017
Порой от награди на TRUCK EXPO 2017

Хиляди литри гориво, масла, комплекти резервни части и аксесоари могат да спечелят посетителите на TRUCK EXPO 2017. Атрактивните награди са осигурени от участниците в най-мащабното изложение за тежкотоварни автомобили у нас, което ще се проведе от 1-ви до 3-ти юни на летище Лесново. 

Повече от 50 фирми и над 100 световни бранда ще стъпят върху площ от 10 000 кв.м. на едва 20 км. от София, за да представят бъдещето на тежката автомобилна индустрия. Силата и мощта на сектора ще съберат на едно място последните модели,  технологични разработки и иновации на най-големите производители от Европа, Съединените щати и Азия.

Посетителите на изложението ще могат да видят над 20 премиери на тежкотоварни машини и автобуси, като за първи път ще бъдат представени и широка гама лекотоварни автомобили. Всички, който отворят вратите на летище Лесново ще имат шанса да спечелят порой от награди в голямата томбола на TRUCK EXPO 2017. Очакват ви ваучери за гориво на стойност от 50 до 1000 лв., масла - от 20 до 40 л., ваучери за безплатно GPS проследяване на камиони, контрол на горивата и едногодишен абонамент за най-добрата българска GPS система за контрол на камиони, резервни части и аксесоари – комплект крушки, маркуч за гуми, LED лампи, както и работни гащеризони, якета, жилетки, шапки и много други. На щандовете на изложителите също ще има многобройни изненади, като състезание по дартс със страхотни награди, томболи и др.

За участие в шоуто – Ticketpro.bg.

Ключови думи: