преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Полет 666: на кино и у нас!

   Документалният филм за Iron Maiden - "Flight 666" - ще дойде в България в деня на световната си премиера - 21 април! Лентата ще има само една прожекция в кината Арена Запад и Арена Младост в София, Арена Мол Варна и Арена Парк Мол Стара Загора.

Публикувано на 25 Март 2009
Полет 666: на кино и у нас!
   Документалният филм за Iron Maiden - "Flight 666" - ще дойде в България в деня на световната си премиера - 21 април! Лентата ще има само една прожекция в кината Арена Запад и Арена Младост в София, Арена Мол Варна и Арена Парк Мол Стара Загора. Билети за събитието ще се продават от днес, 25 март.

   Филмът е режисиран от известните Скот Макфейдън и Сам Дън от Banger Productions (Metal: A Headbangers Story и Global Metal). "Flight 666" документира първата част от историческото турне на Maiden "Somewhere back in time" - 70 000 километра около света, 23 концерта на 5 континента само за 45 дни. Една от звездите на филма е специално пригоденият самолет Boing 757 "Ed Force One", пренасящ групата, целия екип и 12 тона сценично оборудване. Самолетът е пилотиран от сертифицирания пилот и вокалист на бандата Брус Дикинсън. "Flight 666" ни показва отблизо нещата на и зад сцената - нещо, което Iron Maiden позволяват за първи път на филмов екип.

    Ако искате да узнаете какво е да бъдеш част от най-авантюристичното турне в рок историята, не можете да пропуснете това събитие. От Мумбай до Сантяго, от Лос Анджелис до Сидни, от Токио до Сао Пауло и всички спирки помежду им - през изтощението и лудостта на феновете, от пътуването на толкова много хора в един самолет до настроенията преди и след концертите, от баровете и свободното време до скритите тайни на музикантите - наистина ще видите абсолютно всичко!

Ключови думи: