преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Пол Реймънд от UFO почина на 73-годишна възраст

Той беше китарист и кийбордист в бандата

Публикувано на 15 Април 2019
Пол Реймънд от UFO почина на 73-годишна възраст

Малко след края на британската част от финалното турне на UFO, дойде тъжната новина, че китаристът и кийбордист Пол Реймънд е починал на седемдесет и три годишна възраст. Трагичната вест беше потвърдена от партньора на Пол Реймънд – Сара, която написа съобщение в социалните медии.

„С безнадеждност и разбито сърце, цялата в сълзи и болки, които сякаш ще ме убият, трябва да ви съобщя, че най-прекрасният и обичан, скъпият Пол Реймънд почина днес. Лекарите се опитаха да го съживят и отначало успяха, но след това той отново се влоши и нямаше какво да направят. Той почина от сърдечен удар“, написа Сара. Тя допълни, че Пол Реймънд „абсолютно се е наслаждавал“ на концертите във Великобритания и Англия с UFO през последните две седмици и е очаквал с нетърпение остатъка от турнето през годината.

„Винаги ще го обичам и се надявам, че ще почива в мир, докато не се срещнем отново от другата страна!!! Обичам те толкова много, Пол. Сандра“.

Пол Реймънд се присъедини към UFO за първи път през 1976-а година и беше част от албуми като „Lights Out“, „Obsession“ и „No Place to Run“. Той има няколко периода в групата, а от 2003-а година насам е постоянно с бандата. Светла му памет!

Ключови думи: