преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Подробности за ROCK'N'ROLL TRAIN!

    Ти искаш да си купиш билет за AC/DC и да пътуваш с ROCK'N'ROLL TRAIN? Ето какво трябва да знаеш:  1.

Публикувано на 17 Февруари 2009
Подробности за ROCK'N'ROLL TRAIN!
    Ти искаш да си купиш билет за AC/DC и да пътуваш с ROCK'N'ROLL TRAIN?

Ето какво трябва да знаеш:

 1. Билетите ще започнат да се продават в 9:00 на 19-ти февруари. В София билет можеш да си купиш от Z-Rock , на Янко Сакъзов 3 (Паметника на Левски) и от офиса на Туристическа агенция Лидия Турс ( ул.Хан Аспарух 22). Билети ще има и в Община Каварна (гр.Каварна, ул.Добротица 50)

 2. Билети ще има! Затова не е необходимо да идваш от по-рано - ще се заформи масивна опашка, а няма да ти е приятно да висиш с часове, нали? Всеки човек ще може да закупи най-много четири билета!

 3. За да бъде издаден групов билет за влака и улеснено преминаването на границата, във всички места, където се продават билети за ROCK'N'ROLL TRAIN, ще бъдат събирани име, фамилия и ЕГН на хората, които ще пътуват.

 4. Билетите за KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN ще се продават само в ПАКЕТ, атрите възможни цени са:  195 лв. - с билет за концерта за терен; 215лв.- с билет за концерта за трибуна, и ВИП билет с цена 270 лв. - включващВИП билет за концерта на AC/DC. И трите вида пакетни билети се пускат впродажба от  19.02.09г в 09:00 часа.

Още подробности виж тук и очаквай в ефира на Z-Rock.
Ключови думи: