преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Подробности за концерта на Depeche Mode!

   На пресконференция днес организаторите на втория концерт на Depeche Mode у нас - София Мюзик Ентърпрайсис, разкриха детайли за шоуто на 18 май 2009г.

Публикувано на 09 Октомври 2008
Подробности за концерта на Depeche Mode!
   На пресконференция днес организаторите на втория концерт на Depeche Mode у нас - София Мюзик Ентърпрайсис, разкриха детайли за шоуто на 18 май 2009г. на стадион "Васил Левски".
   Концертът на Depeche Mode у нас несъмнено ще бъде едно от най-значимите събития в цялата музикална история на България, особено след феноменалния успех на първото им шоу в София през 2006г. Тогава концертът отбеляза истински рекорд за музикалния живот в България по продажби на билети - само за първия час след пускането им бяха продадени над 10 000 билета, а концертът беше изцяло разпродаден за броени дни!
   За втория си концерт, Depeche Mode ще дойдат с тонове техника и ново, още по-внушително шоу. Предвидени са две подгряващи групи - една българска и една чуждестранна, като имената и на двете предстои да бъдат разкрити.
  Билетите ще са на цени между 40 и 80лв. Продажбата на билети започва на 13 октомври, а първите фенове, които се сдобият с билет, ще получат през април 2009г. и новия албум на Depeche Mode. Освен на касата в билетния център на НДК, билети ще се продават в мрежата на ticketpro, както и онлайн на сайта им. Любопитно е, че притежателите на билет за концерта ще могат да закупят всички албуми от досегашен каталог на Depeche Mode с 20% отстъпка.  
   Стадионът ще отвори врати в 16:00ч., в 18:30 ще излязат първите подгряващи, а в 21:00ч. на сцената ще стъпят самите Depeche Mode. Очаква се концертът да продължи около 2 часа, а организаторите увериха, че шоуто ще се състои дори и при лоши атмосферни условия.

Ключови думи: