преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Почина Тони Милс, бивш вокалист на TNT. Той се бореше с рак на панкреаса.

Тони Милс беше едва на петдесет и седем години

Публикувано на 19 Септември 2019
Почина Тони Милс, бивш вокалист на TNT. Той се бореше с рак на панкреаса.

Тони Милс, бившият вокалист на TNT, почина на петдесет и седем годишна възраст след шестмесечна битка с рак на панкреаса. Роденият във Великобритания музикант е част от три студийни албума на TNT – „The New Territory“ от 2007-а, „Atlantis“ от 2008-а и „A Farewell To Arms“ от 2010-а година.

Съпругата на Тони Милс – Линда, разпространи тъжната новина в социалните медии. Тя написа: „С разбито сърце съобщавам за кончината на моя любим съпруг и най-добър приятел, Тони Милс. Той беше диагностициран с рак на панкреаса в терминална фаза през април тази година и живя живота си пълноценно до последния си дъх, който пое в моите прегръдки. Той искаше да живее, но не се боеше от смъртта…

Хората около него го познаваха като една внимателна и добра душа, като отдаден съпруг, който обичаше тихия живот, своите домашни животни и моторите си. Чувството му за хумор беше винаги на място. Миналото лято беше най-щастливото в живота му, а в края на всеки ден, той възкликваше – „Това беше още един фантастичен ден!“. Той прекара много време в работилницата си, за да поправи кросовия си мотор, който искаше да покара по-късно тази есен. Вечерта преди смъртта си успя да прошепне – „Имах хубав живот. Имах един ХУБАВ живот. Само малко ме е яд за мотора“.

Почивай в мир, Тони Милс!

Ключови думи: