преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Pink Floyd разкриха траклиста и обложката на новия албум „The Endless River”

Той ще се появи на 10 ноември

Публикувано на 22 Септември 2014
Pink Floyd разкриха траклиста и обложката на новия албум „The Endless River”

Новият албум на легендарните Pink Floyd ще излезе на 10 ноември. Бандата вече разкри обложката и траклиста на „The Endless River”, който ще е първи нов диск за групата от 20 години.

 

Дейвид Гилмор и Ник Мейсън са започнали записите още през ноември 2013 година и са прекарали 30 дни в работа по китарите и барабаните за албума. Фил Манзанера от Roxy Music също е сериозно замесен в креативния процес.

Включени са и записи на орган от Ричард Райт, които са направени по време на репетиции през юни 1969 година (той почина през 2008 г.), а групата обяви, че „„The Endless River” е трибют към Ричард Райт, чийто клавишни са в сърцето на звука на Pink Floyd”.

 

„The Endless River” ще включва 18 песни и ще е достъпен на стандартно CD, двоен винил, както и в луксозен бокс сет, който ще включва допълнителен материал от 39 минути.

Албумът е почти изцяло инструментален, но една песен – „Louder Than Words” – включва и интересен текст (написан от Поли Самсън – съпругата на Дейвид Гилмор):

 

„We bitch and we fight / But this thing that we do / It’s louder than words / The sum of our parts / The beat of our hearts/ It’s louder than words.”

 

Ето и пълния списък с песни в „The Endless River”:

Things Left Unsaid

It's What We Do

Ebb And Flow

Sum

Skins

Unsung

Anisina

The Lost Art of Conversation

On Noodle Street

Night Light

Allons-y (1)

Autumn'68

Allons-y (2)

Talkin' Hawkin'

Calling

Eyes To Pearls

Surfacing

Louder Than Words

Ключови думи: