преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Пийт Дохърти замислял самоубийство

Скандалният британски музикант Пийт Дохърти (Babyshambles) призна, че е планирал да сложи край на живота си в нощта на 30-я си рожден ден.

Публикувано на 08 Септември 2009
Пийт Дохърти замислял самоубийство
Скандалният британски музикант Пийт Дохърти (Babyshambles) призна, че е планирал да сложи край на живота си в нощта на 30-я си рожден ден. Той щял да скочи от покрива на хотел в Париж.
Фронтменът на Babyshambles, който се бори отдавна с пристрастеността си към алкохола и наркотиците, организирал парти на 12 март, за да отбележи рождения си ден. Той твърди, че кръглата годишнина го е накарала да се чувства зле и си е помислил за самоубийство, след като е пресушил шише водка.

,,Имах страхотна криза в Париж и това е ужасно унизително! - твърди Пийт в интервю за списание Elle. - Държах се като пълен идиот. Дори не помня точно какво се случи, но в крайна сметка се оказах на покрива на хотела и се опитах да се хвърля. И всичко това само защото не се кефех, че навършвам 30" - разказва той.  

"Изпих цяло шише водка. И по едно време приятелите ми донесоха торта, която беше направена специално за мен, а аз я хвърлих в лицето на главния готвач. Помня, че след това той и охраната ме преследваха, но мисля, че не успяха да ме хванат" - спомня си още бившето гадже на супермодела Кейт Мос.

Именно през март се появи соловият албум на Пийт Дохърти Grace/Wastelands, от който неотдавна бе издаден и втори сингъл - Broken Love Song (парчето е в класацията на Z-Rock Каменица Рок 40)

Ключови думи: