преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

P.I.F. представят официално новия си албум „P.I.F.4” на 23 ноември

Събитието е в club *MIXTAPE 5*

Публикувано на 04 Ноември 2013
P.I.F. представят официално новия си албум „P.I.F.4” на 23 ноември

“Поля от шарени, топли цветове,

поля от хиляди вдигнати ръце...”

 

Така започва водещият сингъл „Молещи очи” от новия четвърти студиен албум на група P.I.F. – „P.I.F.4”. Такава ще бъде и атмосферата на официалното му представяне на 23-ти ноември, събота, когато в голямата зала на club *MIXTAPE 5* в София ще е и официалното представяне.

 

Този албум – многоцветен и топъл, е пълен с емоции и идва точно навреме за да добави още щрихи в градската среда. Албумът ще празнува безвремието на хубавата българска музика...

Димо, Наката, Явор и Юри ще излязят пред публиката си на 23-ти ноември, за да изпълнят новите парчета, които гарантирано ще върнат феновете към зората на алтернативнoтo звучене у нас. Тогава именно влиянието на групи като P.I.F. изпълваше хората с оптимизъм за по-доброто културно бъдеще в страната ни.

 

„P.I.F.4” е побрал в себе си 18 парчета - някои от тях (Messiah, "Обещавам", „Оставам тук", „Не спя", „Молещи очи”) са вече добре познати. Благодарение на цялостната работа на групата, изживяла и изпипала всеки един детайл по тях, албумът звучи като една цяла, хармонична музикална единица, и всяко едно парче е естествен преход към следващото. До слушателя се промъква и едно малко по-тежко звучене. Лириките са класически за стила на P.I.F.4 – дълбоки, поетични и приказни.

 

За премиерното събитие, P.I.F. и компания са приготвили за феновете един много специален подарък. Първите 100, дошли на представянето на албума, ще си тръгнат с широка усмивка, но и с най-доброто от любимата си група - прясно изпечен диск P.I.F. - ТHE BEST.

Ключови думи: