преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Phuture Shock и Trish за рождения ден на Строежа.

    Phuture Shok и Trish готвят общ концерт на 10-ти Март (вторник).

Публикувано на 04 Март 2009
Phuture Shock и Trish за рождения ден на Строежа.
    Phuture Shok и Trish готвят общ концерт на 10-ти Март (вторник). Двете формации ще се съберат на живо на една сцена по покана на столичния клуб "Строежа". Култовото място отбелязва 12 години от създаването си именно на 10-ти.

    И Phuture Shok, и Trish са в период на възобновяване на активната си концертна дейност след няколкогодишно прекъсване. Началото на мелодичната вечер ще бъде след 20:00 ч. Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 10 лв. на предварителна продажба и 12 лв. на място и в деня на концерта. Техният брой е ограничен до 300.

    Phuture Shok  се завърнаха с нов сингъл, който представиха преди броени дни. Песента се нарича "Don't Let Go" и вече е качена за прослушване в официалния профил на групата в Myspace! Това е първата нова продукция след издаването на суперуспешния албум Playback през 2002-ра година. В края на януари музикантите се събраха за лайв в клуб Backstage и очаквано успяха да го препълнят. В момента групата е в състав от четири души - Деси - вокал, Фичо - клавир и тромпет, Петко Дреников (Пеко) - китара и Даката - барабани. Стилово Phuture Shok обхващат широка, но добре премерена, комбинация от acid jazz, соул, фънк и електронна музика.  

    За Trish, концертът на 10-ти Март ще бъде първа официална изява на живо след дълго прекъсване. Групата се завръща в разширен състав от четири души, като към оригиналните членове Вяра Попова /вокали/, Юлиян Хаджийски /бас, програминг/ и Захари Цонев /барабани/ през 2008-ма се присъединява и китаристът Симеон Чакъров. Trish съществуват от 2003-та година насам, като основно се съсредоточават в издаването на отделни сингли, последният от които "Gubbing" е включен в компилацията Credit To The Nation. През 2003 г. печелят "награда на публиката" на конкурса "Вашата NOKIA сцена" с песента "Found". През 2005 г. печелят наградата "Дебют" на конкурса "Златна Пролет" на БНР с песента "Crab Salad". През 2007 г. получават грамота - номинация за "Златна Пролет " 2007 на БНР с песента "Insight". Trip Hop и Experimental са понятията, които характеризират музиката на Trish, наред с дълбоките и завладяващи дамски вокали.

Ключови думи: