преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Петима ще се срещнат с Машина Времени

   Петима от най-запалените почитатели на руската рок легенда Машина Времени ще имат уникалната възможност да се срещнат лице в лице със своите идоли на 10 март 2010 г.

Публикувано на 11 Януари 2010
Петима ще се срещнат с Машина Времени
   Петима от най-запалените почитатели на руската рок легенда Машина Времени ще имат уникалната възможност да се срещнат лице в лице със своите идоли на 10 март 2010 г., съобщават организаторите от DEGRIS. Имената на победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий от общия списък на всички закупили билети от сайта и разпространителската мрежа на eventim.bg!
 
   Броени часове преди концерта на Машина Времени в София на 10 март, петима късметлии ще имат шанса да спечелят Meet And Greet пропуск и да се срещнат на живо със световноизвестните руски рок звезди.

   Фронтменът на групата Андрей Макаревич и компания ще отделят по няколко минути на петимата щастливци преди началото на шоуто. Победителите от играта на DEGRIS и EVENTIM.BG ще имат редкия шанс да разговарят с тях лично, да се снимат за спомен и да получат уникално колекционерско копие от новия албум на Машина Времени "Машины не парковать", с автографите на всеки от музикантите!

Всеки закупил билет за юбилейния концерт на рок динозаврите на сайта на eventim.bg и тяхната разпространителска мрежа (касите на НДК, мрежата на Globul, магазини Техномаркет, Office 1 Superstore и супермаркети Пикадили), попада автоматично в играта и списъка с участници за големия жребий! Победителите ще бъдат изтеглени няколко дни преди концерта и публикувани на сайта заедно с информация как да получат своя уникален пропуск.

На 10 март в София, Машина Времени обещават да подарят на българската публика едно невероятно шоу, комбинация от кристален звук и мултимедийни визуализации.Рокаджиите ще забият на сцената както някои от най-големите си класики, така и песни, които не са изпълнявани през последните 20-30-35 години, а някои от тях дори никога.Машина Времени идват в България по покана на компания DEGRIS, за да представят уникалния си юбилеен концерт - 40 години на сцена!Концертът на Машина Времени в София е на 10 март, 20:00 часа, зала 1 на НДК. Билети могат да бъдат закупени на касите на НДК, на сайта на eventim.bg, в мрежата
на Globul, магазини Техномаркет, Office 1 Superstore и супермаркети Пикадили.Цените са от 30 до 80 лв.
Ключови думи: