преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Pero Defformero канят на чист български на рок феста в Севлиево

Сръбската прогресив турбо-фолк метъл шайка обещава голямо шоу на крепостта „Хоталич“

Публикувано на 16 Август 2018
Pero Defformero канят на чист български на рок феста в Севлиево

В уникално видео, което непременно трябва да се види, ако искате да се усмихнете, Pero Defformero канят феновете на рока на Втория национален рок фест „Хоталич“ – Севлиево‘2018

„Перо ще ви взриви със сръбски рок на първи септември!“ - така започва призивът на бандата и постепенно ескалира с: „Доджите да се поиграмо!“, за да завърши мило по съседски с още по-типични сръбски изрази…, от които става ясно, че „градусът на настроението е гарантиран“ на 31 август и 1 септември.  

Всички участници, гости и организаторите нямат търпение да се насладят на изживяването, което предстои. „Убеден съм, че тазгодишното издание на фестивала ще е още по-мощно, зрелищно и запомнящо се. Ще затвърдим началото на една нова традиция в града ни“, заяви кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов.

Pero Deffoermero ще бъдат хедлайнери във втората вечер на фестивала, когато ще видим още Обратен ефект,Северозападняцие и Svetlio & the Legends. През първата вечер организаторите залагат на класически български и рок, а на сцената ще излязат легендите от ФСБАхатP.I.F. и севлиевецът Мири.

За втора поредна година Община Севлиево организира национален фестивал с ВХОД - СВОБОДЕН, като тази година вече и с чуждестранно участие. „Постепенно развиваме фестивала и вярваме, че скоро ще събираме между крепостните стени на „Хоталич“ все повече фенове на качествения рок “, категорични са организаторите!

Не пропускайте фестивала, който ще затвърди титлата на Севлиево на „новата рок столица на България“.

Видео обръщението вижте тук!

Ключови думи: