преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Pearl Jam са събрали единайсет милиона долара за благотворителен проект

Бандата си постави за цел да се справи с проблема с бездомниците сред младите в Сиатъл

Публикувано на 05 Октомври 2018
Pearl Jam са събрали единайсет милиона долара за благотворителен проект

В края на миналия месец Pearl Jam обявиха на пресконференция, че работят с местни групи по инициатива да сложат край на проблема с бездомниците сред младежите в и около Сиатъл до 2020-а година. Бандата призова компании от региона да се включат в тяхната битка, а отговорът не закъсня. Единайсет милиона долара са събрани за каузата, вдъхновена от концертите Home Shows на Pearl Jam на осми и десети август.

„Едно огромно благодаря към над 170 компании – големи и малки – партньори филантропи, отделни хора, които събраха почти 11 милиона долара, за да се преборим с проблема с липсата на домове“, написа групата на сайта си PearlJam.com.

Еди Ведър и компания добавят, че е още по-важно, че виждат обществото и феновете да се сплотяват около усилието да променят настоящата ситуация.

Pearl Jam призоваха феновете си да продължат да упражняват влиянието си – върху властите, бизнеса, да опитват да помагат лично на хора с подобен проблем. „Над 12 000 души живеят по улиците на нашия град и имат нужда от нас и нашите усилия“, добавят Pearl Jam.

Ключови думи: