преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Pearl Jam представиха част от видеото към новото си парче

Американската телевизия Fox излъчи част от видеото на The Fixer - новият сингъл на култовите Pearl Jam.

Публикувано на 16 Юли 2009
Pearl Jam представиха част от видеото към новото си парче
Американската телевизия Fox излъчи част от видеото на The Fixer - новият сингъл на култовите Pearl Jam. На 14 юли по време на Мача на Звездите от бейзболната лига, секунди от парчето бяха промотирани в ефир, но - според проучванията - това е било достатъчно, за да може дебютът му да бъде определен като зашеметяващ.
Официално парчето ще се завърти по радиостанциите в Щатите и ще бъде пуснато в продажба от понеделник - 20 юли.
Новият албум на Pearl Jam - Backspacer трябва да се появи през септември и се очаква с небивал интерес. На официалния сайт на групата вече се приемат и поръчки за CD и винил версии на албума, както и за сингъла The Fixer.
Страницата за поръчки потвърждава, че Backspacer ще съдържа 11 песни, 3 от които вече са познати на американската публика от турнето на Еди Ведър Unthought Known, Speed of Sound и The End. През юни пък групата изпълни по телевизията парчето Got Some - също включено в новата продукция - в шоуто на Конън О`Браян.
Сиатълските легенди тръгват на турне, което започва на 8 август в Калгари и до момента има дати до октомври. Предвиден е и гиг в малка зала в Лондон - Shepherd's Bush Empire. Билети за европейската дата вече се предлагат, като едновременно с това през сайта на британския разпространител HMV предлага и опцията за предватрителни поръчки на Backspacer.

Ето и обявеният траклистинг:

"Gonna See My Friend"
"Got Some"
"The Fixer"
"Johnny Guitar"
"Just Breathe"
"Amongst the Waves"
"Unthought Known"
"Supersonic"
"Speed of Sound"
"Force of Nature"
"The End"

Ключови думи: