преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Pearl Jam изровиха стари записи за луксозно издание.

     Pearl Jam ще преиздадат дебютния си албум от 1991 година, "Ten".

Публикувано на 11 Декември 2008
Pearl Jam изровиха стари записи за луксозно издание.
     Pearl Jam ще преиздадат дебютния си албум от 1991 година, "Ten". От днес феновете могат да правят предварителни поръчки онлайн и да избират между четири различни версии на албума, който ще се появи на пазара на 24 март 2009г.

     Всеки от вариантите на диска включва дигитално ремастерирано копие на оригиналния албум, както и втори диск с изцяло нови ремикси от продуцента Брендън О`Брайън. Той не е работил с Pearl Jam по времето на дебюта им, но е продуцент на следващите им четири албума.

     В диска на О`Брайън има няколко меломански находки - шест неиздавани досега песни от ранния Pearl Jam, между които варианти на "Breath" и "State of Love and Trust," "Brother" ( в случая с вокали, а не инструменталната версия от колекцията "Lost Dogs" от 2003г.), "Just a Girl", "Evil Little Goat" и "2,000 Mile Blues" - вдъхновена от Стиви Рей Воон импровизация.

      Концертът "MTV Unplugged" на Pearl Jam на DVD също ще бъде включен в луксозната версия на албума. Шоуто от 1992г. е с 5.1 съраунд звук.

      Естествено, най-голям интерес предизвиква "Супер Делукс" изданието, в което Pearl Jam маниаците ще открият две CD-та, DVD и четири винилови плочи. Това е и пакетът, в който ще има реплика на първата демо касета на групата - три инструментала, изпратени от басиста Джеф Еймънт, китариста Стоун Госард и Майк МакКрийди на Еди Ведър през 1990 година. Тогава Ведър връща касетата със записан глас, и така се появяват песните  "Alive", "Once" и "Footsteps".
Ключови думи: