преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Пат О`Брайън от Cannibal Corpse е арестуван за нахлуване с взлом и нападение над полицай

Преди това в дома на китариста в Нортдейл, Флорида избухна пожар

Публикувано на 12 Декември 2018
Пат О`Брайън от Cannibal Corpse е арестуван за нахлуване с взлом и нападение над полицай

Китаристът на Cannibal Corpse Пат О`Брайън е изправен пред огромни неприятности!

Той се яви с белезници пред съд във Флорида, след като преди това беше арестуван за нахлуване с взлом в обитавано жилище, нападение и утежняващо нападение над полицейски служител. Той е направил всичко това, докато домът му е изпепелен от пожар, а работата на пожарникарите е била утежнена от избухващи складирани амуниции.

О`Брайън трябва да плати гаранция от 50 000 долара и да премине тест за наркотици, за да излезе на свобода.

В понеделник вечерта къща в Нортдейл избухва в пламъци, а пожарникарите са се борили с огъня повече от час, докато са опитвали да се прикрият от избухващите амуниции, складирани в дома. В същото време полицията получава сигнал за влизане с взлом в дом, близо до мястото на пожара. Установено е, че О`Брайън е нахлул в къщата без покана. Китаристът отказал да излезе, блъснал жена на земята и избягал през задния двор. Полицай го намира скрит зад ограда в близост до дома му, а О`Брайън го напада с нож. След това той е свален на земята и арестуван.

Пат О`Брайън е част от Cannibal Corpse  от 1997-а година. Бандата пък ще се включи в турне с Lamb of God и Amon Amarth, като подгряващи групи в прощалното турне на великаните Slayer.

Ключови думи: