преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Panican Whyasker и Сепуко 6 с общ концерт на 7 март

Две култови за българската алтернативна сцена банди - Panican Whyasker и Сепуко 6 - се събират за общ концерт този четвъртък, 7 март.

Публикувано на 06 Март 2013
Panican Whyasker и Сепуко 6 с общ концерт на 7 март

Две култови за българската алтернативна сцена банди - Panican Whyasker и Сепуко 6 - се събират за общ концерт този четвъртък, 7 март. Събитието ще се състои в клуб Строежа.

За Panican предстоящият лайв е своеобразно завръщане, тъй като групата намали до минимум изявите си през последните няколко години, като най-скорошното им появяване на сцена е това от миналогодишното издание на Spirit Of Burgas. Така на 7 март публиката ще може да си припомни тази забележителна формация и песни като „Шоубизнес“, „Нов петък“, „Човека-Нечовек“, „Бар Пъкъла“, „Антипаник“, „R'n'R Koma“, „Лара Крофт“, „Hair Plug-in“ и много други.

Сепуко 6 също са разредили ценните си изяви, но все пак периодично могат да бъдат гледани, често в компанията на други групи с голям потенциал - като например Der Hunds и The Reunions. Този път те отново са част от впечатляваща колаборация - с Panican Whyasker. Сепуко 6 не спират с издаването на нова продукция, новите им песни се появяват при завидна последователност и бандата винаги успява да изненада публиката в клубовете. В сетлиста се очакват и заглавия като „Сублимация“, „Де Ниро е друг“, „Чао“, „С думи плюеш кръв“, „Душкомфорт“.

Билети за общия лайв на 7 март вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 6 и 7 лв. - съответно предварително и на самата дата и място. Вратите на клуба отварят в 20:00 с тематичен сет, а концертната част стартира в 21:30 ч.

Ключови думи: