преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Pagliacci гостуваха в „Голият обяд“ и представиха нова музика от предстоящия си албум

„Yours Sincerely, Sister Josephine“ съдържа пет песни и излиза на осми юни

Публикувано на 01 Юни 2017
Pagliacci гостуваха в „Голият обяд“ и представиха нова музика от предстоящия си албум

Живко Коев, създател и автор на метъл-опера проекта Pagliacci, гостува в „Голият обяд“ с Елена Розберг. Той и певицата Катерина Симеонова представиха премиерно в ефира на Z-Rock нова музика от предстоящия мини албум на формацията. 

Първото официално издание на българския метъл-опера проект Pagliacci ще излезе на 8 юни. Миниалбумът се казва „Yours Sincerely, Sister Josephine" и съдържа 5 песни.

В изданието участват музиканти от цял свят, сред които: Mistheria (Bruce Dickinson, Vivaldi Metal Project), Benjamin Lechuga (Delta), Julie Bélanger Roy (Märchenbilder, Gone in April), Dez Marinkov (I.V.R.,  Nemo) и други.

„Yours Sincerely, Sister Josephine" е концептуален миниалбум, запознаващ слушателя със света, историята и някои от персонажите в творчеството на Pagliacci. Събитията описани в EP-то свързват сюжетните линии на предстоящите първи и втори албум на проекта.

В ролите на четиримата персонажи са се въплътили вокалистите: Катерина Симеонова (ex-Allegorist), Димитър Найдев (Ghost Warfare), Димитър Белчев (Violentory) и Елица Стоянова (Aegonia).

От 8 ми юни албумът ще е достъпен за слушане в Spotify и закупуване от всички големи онлайн магазини като iTunes и Google Play. "Yours Sincerely, Sister Josephine" ще бъде издаден в лимитиран тираж и на физически носител като луксознен диджипак, влючващ три бонус трака.

Ето и списъка с песните:

Dear Brother Dominick

Black Flowers

So Sane

Wise Men & Lunatics

Calling Melchizedek

Повече за Pagliacci:

https://www.facebook.com/pagliacciproject

Ключови думи: