преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ози Озбърн представи видеоклип към песента „Under The Graveyard”

Режисьор на клипа е Йонас Окерлунд

Публикувано на 20 Декември 2019
Ози Озбърн представи видеоклип към песента „Under The Graveyard”

Излезе прекрасното кинематографично видео към новия сингъл на Ози Озбърн – „Under The Graveyard”. За създаването на клипа легендата на Black Sabbath се доверява на прочутия филмов режисьор, сценарист и автор на музикални клипове Йонас Окерлунд, работил и преди с Озбърн по видеата към „Let Me Hear You Scream“ и „Gets Me Through“.

Видеоклипът, донякъде автобиографичен, е заснет в Лос Анджелис и включва актьорите Джак Килмър /Ози Озбърн/ и Джесика Барсън /Шарън Озбърн/. Действието се развива в края на седемдесетте – ранните години на соло кариерата на Ози, а видеото разкрива мрака в този период на живота му и как една протегната ръка, както и любовта, могат да променят всичко.

„За „Under The Graveyard“, Йонас разви историята в „мини филм“, сподели Ози, продължавайки – „Но, ако трябва да съм честен, ми е трудно да го гледам, защото ме връща в най-мрачните времена на моя живот. За щастие, Шарън беше там, за да ме вдигне и да повярва в мен. Тогава тя за първи път се появи, за да ми окаже пълна подкрепа и да ме изправи отново на крака, но със сигурност не беше последният“.

През миналата седмица „Under The Graveyard“ зае първата позиция в американския рок радио чарт – негов трети в историята и първи от десет години насам.

Предстоящият албум на Ози Озбърн се нарича „Ordinary Man“ и го очакваме в началото на следващата година. Албумът беше записан в Лос Анджелис и включва продуцента Андрю Уат /китари/, Дъф Маккагън /Guns N`Roses, бас/ и Чад Смит от Red Hot Chili Peppers /барабани/.

Ключови думи: