преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ози Озбърн: „Не казвам, че никога повече няма да записвам с Тони или Гийзър”

Бандата в момента изпълнява прощалното си турне „The End”

Публикувано на 10 Март 2016
Ози Озбърн: „Не казвам, че никога повече няма да записвам с Тони или Гийзър”

Black Sabbath се отказаха да записват финален албум, но това не значи, че няма да има още музика от бандата. Британските хеви метъл легенди в момента изпълняват прощалното си турне „The End”, с което слагат край на феноменалната си кариера.

Това, че групата няма да прави повече турнета, не означава, че членовете й няма да правят музика заедно. Това заяви фронтменът на Black Sabbath Ози Озбърн пред „Rolling Stone Australia”.

„Не казвам, че никога повече няма да записвам с Тони или Гийзър. Просто не искам да правя турнета с Black Sabbath след това”, сподели Ози.

Първоначалните планове на Sabbath бяха да запишат финален албум, който да излезе за турнето, но Гийзър Бътлър коментира, че логистиката е щяла да ги затрудни сериозно, доколкото създаването на един пълнокръвен запис отнема доста време, а групата има определен времеви прозорец за турнето.

Ози споделя в интервюто, че идеята за финалното турне „просто се е случила”. „Най-доброто, което се случи на Sabbath на първо време беше, че ние поехме по свои пътища за известно време. Беше добро за останалите, беше добро за мен”, допълни той. Колкото до турнето, Ози каза, че членовете на бандата вече не са толкова диви, както някога – „Не се унищожаваме, но не е по-леко физически. Не знам как шибаните Stones го правят”.  Гийзър Бътлър добави – „Сега имаме частни самолети и най-добрите апартаменти в най-добрите хотели, но негативната част е, че няма наркотици и жени. Слизаш от сцената, пиеш чаша чай и лягаш в леглото”.

Ози Озбърн – „Бях шибан бунтовник толкова много години. Сега не мога да разбера защо излизах, пълен с Джак Даниелс, на една чанта с бяла пудра, говорейки глупости до зазоряване, смятайки, че това е забавно. Бих си извадил скапаните очи, ако трябва да го направя сега”.

Турнето „The End” продължава, а надеждите са, че Black Sabbath могат да продължат и отвъд него...с някой друг албум. 

Ключови думи: