преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ози Озбърн иска да издаде нов соло албум със Зак Уайлд на китарата

Той отново сподели, че не се е забавлявал особено по време на турнето с Black Sabbath

Публикувано на 01 Ноември 2018
Ози Озбърн иска да издаде нов соло албум със Зак Уайлд на китарата

Ози Озбърн възнамерява да издаде нов соло албум със Зак Уайлд на китарата. В момента той е на световно турне – „No More Tours 2“.

„Бандата е наистина добра“, заяви Ози Озбърн в интервю за „Rolling Stone“. „Бих искал да направя още един албум със Зак ако е възможно“. Ози допълни, че има идеи за песни, които се надява да бъдат издадени.

„Има една, която се нарича „Mr. Armageddon“…не е за Коледа. Тя е една приятна, сладка песничка за един човек, който се нарича „Mr. Armageddon“, каза още прочутият музикант.

Ози Озбърн отново засегна темата за прощалното турне с Black Sabbath, заявявайки, че е усещал групата „твърде сериозна“.

„Не ми беше позволено да си се кефя със Sabbath. Твърде е сериозно. Тони (Айоми) ми каза „Не говори по време на шибаните ми сола“, а аз отвръщам – „ОК, сигурен ли си? Защото по-голямата част от шибаната песен е солота. Интрото е пет шибани минути, после аз пея за около две секунди и след това идва ново соло“. С моя проект се забавлявам. А за мен това е музиката. Аз не съм някакъв шибано сериозен вокалист. Аз съм един фронтмен, който се опитва да накара публиката да дойде отпред“, сподели Ози Озбърн.

Ключови думи: