преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Ози Озбърн е завършил новия си самостоятелен албум

Той заяви, че албумът му е помогнал да преодолее скорошните му здравословни проблеми

Публикувано на 17 Септември 2019
Ози Озбърн е завършил новия си самостоятелен албум

Ози Озбърн сподели, че е завършил новия си самостоятелен албум. Той сподели, че музиката не просто му е помогнала да се възстанови от здравословните му проблеми, но резултатът е и „най-великият албум, който съм правил някога“.

„Направих нов албум и той ми помогна да се изправя на крака. Преди това просто се бях предал за месеци на самосъжалението си. Това е най-великият албум, който съм правил някога“, заяви Ози.

Той заяви, че много негови приятели, известни музиканти, са му помогнали да повдигне духа си – Елтън Джон, Тони Айоми, Слаш и Джонатан Дейвис. Разкри обаче, че сътрудничеството с рапъра Пост Малоун е това, което му е дало инерция за следващия му албум.

„Никога не бях чувал за това момче. Той искаше да пея в неговата песен „Take What You Want“, така че го направих, а едното доведе до следващото. Започнах да записвам нов албум с продуцента на Пост Малоун – Андрю Уот. Само девет парчета са, но те бяха катализаторът, който ме изведе от депресията“, каза още Принцът на мрака. Той допълни, че албумът е завършен само за четири седмици, а заявил на съпругата си Шарън, че „не чувства, че е направил албум, защото не се е стигнало до това да си крещят един на друг“.

Ключови думи: