преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Oзи Озбърн е диагностициран с тежка респираторна инфекция и отлага цялото европейско турне

Първоначално Ози отмени само първите четири концертни дати заради грип

Публикувано на 30 Януари 2019
Oзи Озбърн е диагностициран с тежка респираторна инфекция и отлага цялото европейско турне

Ози Озбърн беше принуден да отмени цялото си европейско турне, част от световното „No More Tours 2“. Първоначално Ози обяви, че отменя първите четири дати от предстоящата концертна серия заради грип. След това обаче той отново е посетил лекар, който го е диагностицирал с тежка респираторна инфекция, която би могла да се превърне в пневмония с оглед на напрежението и усилията, които изискват концертите и дългото пътуване.

„Съсипва ме това, че трябва да отменя европейската част от моето турне. Изглежда сякаш, че каквото и да пипна от октомври насам, се проваля. Първото стафилококовата инфекция в палеца ми, сега грипа и бронхита.

Искам да се извиня на всички мои фенове, които бяха толкова лоялни през годините, на бандата ми, на екипа и на Judas Priest, че ги подведох. Все пак, обещавам на всички, че турнето с Judas Priest ще бъде завършено. В момента го пренасрочваме за септември“, сподели Ози Озбърн в специално изявление.

Билетите за отменените концерти ще важат за новите дати, а всеки, който иска да върне билета си, може да го направи на мястото от което го е закупил.

„No More Tours 2“ продължава на девети март в Австралия, след което предстоят концерти в Нова Зеландия, Япония и Северна Америка.

Ключови думи: