преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Overkill се заканиха на феновете в Източна Европа!

   Боби Блиц от легендарната траш метъл банда Overkill няма търпение да дойде по нашите географски ширини.

Публикувано на 22 Юли 2008
Overkill се заканиха на феновете в Източна Европа!
   Боби Блиц от легендарната траш метъл банда Overkill няма търпение да дойде по нашите географски ширини. Прекрасни спомени и жажда за източноевропейски фенове стои зад турнето на екстремната група с посока Каварна. Хедлайнерите на тазгодишния Thrash Till Death са изпълнени с енергия и са готови да подлудят всички, които дойдат на шоуто им на 13-август.
  След тежка диагноза за рак, и шест успешно преминали операции, вокалът Боби Блиц, който е и един от основателите на Overkill, е по-усмихнат от всякога. По повод тазгодишното турне бандата в интервю за американската преса, той споделя:" Много е важно да си позитивен и да имаш позитивен поглед към всичко. Затова навсякъде се обграждам само с проверени хора и верни хприятели". На въпроса, какви изненади да очакват феновете им, той отговаря така: ,, Ние никога не сме изменяли на стила си и не сме гонили комерсиалното. Тези, които ни харесват, знаят точно какво да очакват от нас, и бъдете сигурни, че няма да ги разочароваме". Агресивната банда ще промотира у нас последният си 15-ти албум "Immortalis", които вече беше представен в Москва, Киев, Рига. Overkill ще видим в състав: Bobby Blitz-вокал, D.D.Verni-бас китара, Derek"The Skull"Tailer-ритъм китара, Dave Linsk-соло китара и най-новият члена на бандата-Ron Lipnicki зад барабаните.
    Третото издание на Thrash Till Death на 13-ти август в Каварна, ще посрещне за първи път в България и траш метъл бандите Exodus и 3 Inches of Blood, както и българите от Last Hope. Организаторите от Жокер медиа и Община Каварна, вече пуснаха билетите с цена 25 лв. в Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. В деня на фестивала, те ще са по 30 лв. 
Ключови думи: