преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Отмениха концерта на Moonsorrow!

   Концертът на финландците Moonsorrow, който трябваше да се състои в клуб Blue Box в София на 14 ноември, беше отменен поради слабия интерес.

Публикувано на 05 Ноември 2009
Отмениха концерта на  Moonsorrow!
   Концертът на финландците Moonsorrow, който трябваше да се състои в клуб Blue Box в София на 14 ноември, беше отменен поради слабия интерес.

   Организаторите от Фондация "Вивалекс" обявиха, че ще възстановят парите на всички, закупили билети за концерта. Ето и официалното съобщение на фондацията:

"Фондация  ВИВАЛЕКС за съжаление съобщава на феновете за отмяна на концерта на MOONSORROW  България. Причината затова е супер ниската продажба на билетите за събитието, както и ниската заинтересованост от подобно събитие в концертния календар за България . За съжаление едно е да си фен друго са принципите на пазарната икономика. До момента за събитието са продадени само 60 билета (от два месеца са в продажба билетите) , което е крайно недостатъчно за обезпечаването на подобен концерт предвид разходите които е поела фондацията до момента досега за хонорар на групата ,самолетни билети, клуб, реклама , озвучаване.  Евентуално биха се събрали около 100 - 120 души, което за клуб като "Blu Box"  си е направо смешно. Мислихме за промяна на клуба (в по - малък клуб) но това е невъзможно като се има в предвид изискванията на групата за сцената с определени размери, както и невъзможността групата да разкрие пълния си потенциал на живо изпълнение - огромен екран , който  е характерен за концертите им. Наистина  паган блек метълът като стил музика няма развитие и почва в България и не може да се обезпечи адекватно подобна дейност.  В предвид гореизложеното избрахме по малкото зло - и със съжаление искаме да съобщим , че концертът на MOONSORROW в България няма да се състой.

Фондация  ,,ВИВАЛЕКС" , както и групата  благодарят на всички тези 60 фена които са си закупили билети. Бихме желали да уведомим феновете, че парите от билетите въобще не са харчени като досега всички вложени средства като хонорар на групата , клуб, озвучаване , реклама е било  с лични доходи. Билетите ще могат да се връщат от 16 ноември чрез мрежите нa евентим,  ОЧЗ като сумите ще се възстановят на хората. Групата също се извинява на своите наистина малко но верни фенове и се надява евентуално ако има бъдещи дати в други съседни на нас държави да се срещнат с тях.

 Фондация  ,,ВИВАЛЕКС"
"
Ключови думи: