преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

От днес са в продажба билетите за концерта на ASPHYX!

Той ще се състои на 27 март 2016 година

Публикувано на 27 Юли 2015
От днес са в продажба билетите за концерта на ASPHYX!

Билетите за концерта на холандските дет метъли Asphyxна 27 март 2016 г. в клуб Mixtape 5 са в продажба от днес, 27 юли. Техните ценови категории са следните: до 31 юли (включително) ще струват 25 лв., а след тази дата цената им ще е 30 лв.

Билетите могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна.

В деня на събитието входът ще струва 35 лв.

Ето и съобщението на организаторите от Live&Loud:

„Името на Asphyx е сред легендите на дет метъл сцената в световен мащаб. Създадена в края на 80-те на миналия век, бандата е от силната вълна на дет метълa в неговия апогей, когато изгрява звездата на такива като Death, Cannibal Corpse, Morbid Angel и изобщо емблематичните за тежкия стил имена в САЩ и нейния отговор в Европа, който идва от шведската дет метъл сцена, водена от Carnage, Nihilist и по-късно Entombed, Grave, Dismember, At The Gates, англичаните Napalm Death и Bolt Thrower, Morgoth от Германия и холандците Pestilence, както и самите Asphyx.

След близо 30 годишна история Asphyx най-накрая ще направят самостоятелен концерт у нас! Шоуто им в България е по покана на Live&Loud, а датата е 27 март 2016 г. Това ще е второто гостуване на бандата в България, след шоуто им на фестивала Loud преди 3 години.

Дълги години българските фенове на Asphyx следят бандата от дистанция, като малцина имаха шанса да ги гледат на живо и то само с кратък фестивален сет. Затова ние от Live&Loud работихме усилено в продължение на месеци, за да направим възможно идването на групата в София догодина.

Култовите холандци обещават да свирят дълъг сет, който включва много от класиките на бандата от осемте ѝ албума. Asphyx ще пристигнат у нас в състав: Martin van Drunen - вокали, Alwin Zuur - бас, Paul Baayens - китара, Stefan Hüskens – барабани. Лицето на групата Martin van Drunen е един от открояващите се вокалисти в екстремната сцена - мощно гърло с уникална бленда на гласа и специфична техника на реване – запазена марка „Martin van Drunen“. Лесно разпознаваемите му вокали знаем също и от първите издания на Pestilence, като заместник на Karl Willetts в Bolt Thrower през 90-те, от „all star“ проекта Hail Of Bullets и от участието му в Grand Supreme Blood Court!

Предстои обявяване на подгряващи групи и други подробности.”

Ключови думи: