преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

От днес - Shell Приключение по Z-Rock!

През октомври Агент Z-Rock се впуска в шеметна обиколка на България, с новите ефективни горива Shell - Shell Fuel Save Diesel и Shell Fuel Save 95!

Публикувано на 01 Октомври 2012
От днес - Shell Приключение по Z-Rock!

Z-Rock представя Голямото Shell приключение! От 1 до 26 октомври ви очакват много награди и интересни моменти с Агент Z-Rock, когото можете да срещнете на вашата Shell бензиностанция.

Стотици литри гориво ще бъдат раздадени лично от Агента. Освен това ще  се запознаете с новите ефективни горива Shell – Shell Fuel Save Diesel и Shell Fuel Save 95 -  създадени да пестите гориво, без да плащате повече!
Това са новите основни горива Shell Fuel Save!

Всеки ден в продължение на четири седмици Агент Z-Rock ще посещава бензиностанциите Shell в страната за да провери дали сте готови да печелите награди в Голямото Shell приключение.


За участие е необходимо всеки желаещ да посети обект на Shell в страната, в момент когато на съответния обект се намира Агент Z-Rock. Всеки може да спечели награда, като каже на Агент Z-Rock някое от предимствата на новите горива на Shell.


Чрез GPS системата на Locator сами ще може да проверите къде точно се намира Агента или към кой обект на Shell се е насочил.


Всеки делничен ден 9-ма слушатели ще получават награди:

2 бр. термо чаши Z-Rock;
2 бр. тениски Z-Rock;
3 бр. чадъри Z-Rock;
И по два ваучера на стойност 30 лв. за зареждане на гориво от бензиностанции Shell;

Вижте официалните правила за участие в играта и не пропускайте да станете част от Shell приключението!

Ключови думи: