преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

OSTRING Metal Battle за пръв път в България!

Записването е безплатно, а срокът е от 1 до 25 февруари

Публикувано на 01 Февруари 2016
OSTRING Metal Battle за пръв път в България!

OSTRING Metal Battle за пръв път в България! OSTRINGе концепция, която е разработвана през последните години с цел да се премахнат бариерите между света на метъл музиката в Източна Европа и този в Западна Европа. Групите от Източна Европа рядко стигат до големите фестивални сцени, най-вече заради организационни и финансови проблеми.

Сега, обаче, групите от тази част на Европа имат своя шанс. В първата си година OSTRING започва с ядро няколко държави – Молдова, Украйна, Унгария, България. След това ще се разшири с Русия и Полша – вече има подписано партньорство. А на по-късен етап ще се включат и останалите страни от Източна Европа.

Записването е безплатно, а срокът е от 1 до 25 февруари. Голямата награда се връчва на победителя в Международната фаза и е място в програмата на най-големия фестивал в Румъния „Metalhead Meeting”.

Второто място осигурява участие в програмата на Revolution Festival, а класираните на 3 място ще получат като награда 5 предложения за концертни участия от Cavaleria Booking Agency.

 

Повече подробности на тeзи линкoве:

Website: www.ostring.liveandloud.net

Facebook: www.facebook.com/ostring.bulgaria/

Ключови думи: